*بحران هویت شهری، مهمترین مساله امروز کرمانشاه است*
شهردار کرمانشاه در بازدید از سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه گفت: در سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری، تعریف هویت و نشاط اجتماعی برای مقابله با افسردگی در دستور کار قرار گیرد.
به گزارش اداره ارتباطات سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه؛ دکتر نوروزی شهردار کرمانشاه به همراه مهندس نامداری معاون خدمات شهری، دکتر مردافکن معاون توسعه و برنامه ریزی و دکتر یار تبار معاون مالی و اقتصادی شهرداری ظهر امروز از سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه بازدید نمودند.
برپایی این گزارش دکتر نادر نوروزی شهردار کرمانشاه در نشستی که با مدیران این سازمان داشت اظهار کرد: بخش های کالبدی و عناصر انسانی شهر از ارتباطی تنگاتنگ با هم برخوردارند که اگر فیزیک شهر اشکال داشته باشد روی رفتار انسان ها تاثیر خواهد داشت. اگر محیط، اصلاح شود در حالیکه این دو هماهنگ پیش نروند با رفتار ناهنجار، تبدیل به همان وضعیت قبلی می شود.
وی افزود: فرهنگ رفتاری مردم اگر ارتقا نیابد همه خدماتی که شهرداری برای آن زحمت کشیده، تخریب می شود. اگر فعالیت های عمرانی، خدمات شهری و سایر حوزه های شهرداری را یک کفه ترازو حساب کنیم، قطعاً کفه ی دیگرش حوزه فرهنگی است. اگر بتوانیم فرهنگ را اصلاح کنیم در بقیه جاها توفیق یافته ایم.
شهردار کرمانشاه گفت: بحران هویت شهروندی چیزیست که در کرمانشاه مشهود است. باید تاریخ شهر، تاریخ محلات و مشاهیر شهر را بخوبی مطالعه و بررسی کنیم و در حوزه افزایش تعلق خاطر شهری گام برداریم.
شهردار کرمانشاه ابراز داشت: از دیدگاه آسیبشناسی، وضعیت ناهنجاری داریم و پیامدهای آسیب های اجتماعی مانند ناامیدی و افسردگی به میزان قابل توجهی بر روی شهروندان تاثیر گذاشته است که در این زمینه نیز جای کار هست.
نوروزی گفت: ترویج بحث اخلاق مداری امری مهم است و در سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری بایستی به مقوله اخلاق مداری و فعالیت در این حوزه از جنبه های مختلف مانند اجتماعی دینی و ... توجه ویژه شود. ترویج اخلاق مداری هدف این سازمان باشد.
وی ادامه داد: در سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری، تعریف هویت و نشاط برای مقابله با افسردگی در دستور کار قرار گیرد و احیای اخلاق خصوصاً در بین نسل های نوجوان در زمینه آموزش با تعامل با مدارس و مساجد اقدامات لازم انجام پذیرد.
شهردار کرمانشاه افزود: ماموریت مهم دیگر سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری، جلب مشارکت اجتماعی باشد تا مردم در پیشبرد تعالی و توسعه شهر، همیار شهرداری بشوند. باید کاری کنیم مردم در تحقق اهداف شهرداری شریک شوند تا به نوعی از خدمات شهرداری دفاع نمایند.
وی ابراز داشت: هم اکنون ۵ فرهنگسرا داریم که باید این تعداد را به ۸ تا برسانیم. هر منطقه شهرداری یک فرهنگسرا داشته باشند. توزیع جغرافیایی در این مقوله خیلی مهم است. در هر منطقه از شهرداری نیز یک نفر به عنوان مدیر فرهنگی مشغول شود.
نوروزی در ادامه با اشاره به اهمیت برند شهر خلاق خوراک در حوزه گردشگری گفت: برقراری تورهای گردشگری و ارتباط با مجامع گردشگری در ایران در دست انجام قرار گیرد. قطعاً ورود گردشگران به کرمانشاه باعث درآمدزایی برای شهرداری، معرفی هرچه بیشتر شهر و تحول اقتصاد کرمانشاه خواهد شد.
وی افزود: در حوزه بانوان، سلامت، ورزش، اشتغال و مهارت آموزی در راس برنامه ها قرار گیرد. بالاخره ۵۰ درصد جمعیت شهر بانوان اند و برای مسائل مربوط به بانوان باید برنامه داشته باشیم. سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه برای پارک بانوان کارکرد تعریف کند.
نوروزی خاطرنشان ساخت: تعامل با سمن ها و تشکل های مردمی در حوزه های اجتماعی و انجمن های خیریه انجام بپذیرد. در موضوع حاشیه نشینی که یک موضوع کاملاً فرهنگی است ما می توانیم ظرفیت ایجاد کنیم که خیرین در آنجا خدمات بهتر و بیشتری داشته باشند.
شهردار کرمانشاه خواستار تهیه طرح فرهنگی برای محلات شهر شد و گفت: هم اکنون ۱۱۱ مسجد داریم که دو مسجد نیز در حال ساخت است که جمع آن ۱۱۳ مسجد می شوند، ارتباط با همه امامان جماعات بیشتر شود. در هر منطقه از مناطق هشت گانه شهرداری کرمانشاه، چهار مسجد اصلی شناسایی گردند که به عبارتی در ۳۲ مسجد یعنی معادل ۳۰ درصد مساجد شهر جهت انجام برنامه های فرهنگی، اجتماعی و آموزشی و در راس آن ترویج مکارم اخلاقی، مشارکت و تعامل برقرار گردد که در دهه های قبل نیز چنین بود و مساجد، محور همه امور بودند که این طرح به عنوان طرح ۳۰ مسجد پیگیری شود.
نظرات
دیدگاهی برای این خبر ارسال نشده است.