در استمرار اقدامات چشمگیر سازمان فاوا شهرداری کرمانشاه در پیاده سازی شهرداری هوشمند انجام گرفت؛
پیاده سازی سیستم یکپارچه خزانه داری الکترونیکی در شهرداری کرمانشاه
رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری کرمانشاه از پیاده سازی سیستم یکپارچه سازی خزانهداری الکترونیکی در راستای اجرای دستورالعمل خزانه داری و آئین نامه اجرایی آن در شهرداری و شفافیت مالی و ارتقاء مدیریت شهری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فاوا شهرداری کرمانشاه؛ دکتر عابدین محمودی با اعلام این خبر گفت: پیرو دستور جناب دکتر نوروزی شهردار کرمانشاه در خصوص اجرای شهرداری هوشمند و الزام بر پیاده سازی سیستم خزانهداری در شهرداری کرمانشاه با تجمیع و تمرکز حساب های درآمدی در راستای شفافیت مالی و یکپارچه بصورت کار تیمی مشترکی، سازمان فاوا با مشارکت حوزه معاونت نرم افزار و با در اختیار داشتن زیرساخت های سیستمی و ارتباطی توسط معاونت زیرساخت و معاونت فنی و پشتیبانی موفق به اجرای مرحله ی اصلی یکپارچه سازی خزانه داری الکترونیکی شهرداری شدیم.
وی ابراز داشت: از مهمترین مزایای پیاده سازی سیستم متمرکز خزانه داری می توان به ایجاد ساز و کار لازم برای اعمال مدیریت صحیح منابع مالی، مدیریت کنترل در دریافت و پرداخت ها، رفع چالش های ناشی از کمبود نقدینگی، تخصیص منابع، کنترل فرایند وصول و نقدینگی، کنترل و تفکیک بودجه و ... اشاره نمود.
دکتر محمودی افزود: خزانه داری شامل سه گام مهم است که بعد از اجرای سامانه ی تجمیع درآمدها و پیاده سازی کامل آن در گام های بعدی نسبت به پیاده سازی سامانه های تخصیص منابع موافقت نامه در شهرداری اجرا خواهد شد.
وی ابراز داشت: از حسن اعتماد شهردار محترم، معاونت محترم مالی اقتصادی، معاونت برنامه ریزی و رئوسای محترم حوزه های درآمدی و مالی شهرداری و مدیران مناطق هشتگانه که تجارب ارزنده آنها چراغ راه سازمان بود و همچنین همکاری کارشناسان محترم مناطق هشتگانه که با وجود برخی چالش ها در مراحل تست و راه اندازی با صبر و شکیبایی در کنار همکاران سازمان بودند تشکر می نمایم.
در ادامه خانم مهندس سمیه عزیزی معاون نرم افزار سازمان فاوا خاطرنشان ساخت: برای تحقق این امر در وحله اول، برقراری ارتباط سیستم درآمدی و سیستم مالی شهرداری انجام گرفت و سپس نسبت به استاندارد سازی کُدهای درآمدی با کُدهای استاندارد شده بودجهای اقدام و با طراحی سیستم ابزار واسط درآمدی و مکانیزه نمودن ثبت در سیستم های مالی و صدور سند عملیات کُدینگ طراحی و اجرا شد.
سپس خانم مهندس منیره حقی مسئول سامانه شهرسازی اظهار داشت: پس از عملیات استاندارد سازی کُدها و ضرورت تغییر در ساختارهای فیش های عوارض نسبت به تجمیع فیش های حوزه های درآمد، نوسازی و صنفی که طی سالیان متمادی به صورت چندین فیش جداگانه صادر می شد و موجب سردرگمی کاربران، ارباب رجوع و همچنین افزایش هزینه مصرفی کاغذ، چاپگر و... می گردید، اصلاح و در هرکدام از سر فصل های درآمدی تنها یک فیش با آیتم های مختلف چاپ و وصول خواهد شد.
مسئول سامانه شهرسازی فاوا خاطرنشان ساخت: پس از یکپارچه سازی فیش و نصب پی سی پوز که باعث افزایش سرعت و دقت و حذف دستگاههای واسط گردید.
همچنین، مهندس میثم شهیدی از برنامه نویسان سازمان فاوا و همکار در پروزه در ادامه گفت: در فیش های جدید نسبت به جانمایی لوکیشن ملک، مشخصات مالکیت و... که می تواند سهم بسزایی در مدیریت زمان در رصد فیش ها را داشته باشد و در هر فیش، تخصیص شناسه قبض و شناسه پرداخت درگاه بانکی واحدی، امکان پرداخت بصورت الکترونیکی آن از طریق اپلکیش آپ مسیر می شود.
🔸همراه ما باشید در👇
پیام رسان ایتا :
@favakermanshah
نظرات
دیدگاهی برای این خبر ارسال نشده است.